Σάββατο 5 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Οταν το ΝΑΤΟ νοσταλγεί τους ναζί

«Στην καταδίκη της Ρωσίας προχώρησαν χθες οι χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ, με αφορμή την ένταση που επικρατεί στις σχέσεις της Μόσχας με την Εσθονία, εξαιτίας της απόφασης της τελευταίας να απομακρύνει το μνημείο του σοβιετικού στρατιώτη από το κέντρο της πρωτεύουσας Ταλίν» (η είδηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Ποιος χρειάζεται την αποποινικοποίηση;

«Με την κατηγορία ότι χορήγησε βεβαίωση τοξικομανίας σε έμπορο ναρκωτικών προκειμένου να επιτύχει μείωση της ποινής του στο Εφετείο συνελήφθη χθες το μεσημέρι - με προσημειωμένα χρήματα - γνωστός ιατροδικαστής της Κρήτης» (η είδηση στα «ΝΕΑ»).

Ομορφος κόσμος ...πάνινος

«Η τηλεόραση της Αννίτας και η τηλεόραση του Χατζηνικολάου συναντιούνται στην κοινή κουλτούρα της μικροαστικής φοβίας πάνω στην οποία βασίζονται όλες οι συνταγές κατανάλωσης τηλεοπτικών προϊόντων. Είτε γκλαμουράτα και κοστουμαρισμένα είτε καρναβαλίζοντα και ξεσαλωμένα, τα τηλεοπτικά "προϊόντα" αρκεί να συντηρούν εις το διηνεκές τους σταρ της ίδιας πάντα τηλεόρασης για να αισθάνεται ασφαλές το μικροαστικό κοινό ότι ο κόσμος του δεν αλλάζει (...) στο κάτω κάτω η Αννίτα καλωσόρισε τον Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι πρόσωπο οικείο του συντρόφου και συνεργάτη της Νίκου Καρβέλα, που υπήρξε σύζυγος και παραμένει παρά τω πλευρώ της Αννας Βίσση, που είναι στενή φίλη της συζύγου του Χατζηνικολάου, Κρίστης, και του ίδιου αυτοπροσώπως (...) ο εγχώριος "πολιτισμός" ως ενιαίο σύνολο πολιτικής και τηλεοπτικής σκηνής έπειτα από μακρά πορεία 18 χρόνων της ιδιωτικής τηλεόρασης μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους έφτασε στην ωριμότητά του. Αυτήν ακριβώς εκφράζει η καναλική συνάντηση Αννίτας Πάνια και Νίκου Χατζηνικολάου. Τα μοντέλα τηλεόρασης και των δύο ενώνονται επιτέλους χωρίς μυθολογίες περί "σοβαρού" και "σκουπιδαριού" σε ένα και μοναδικό, ως αδιάρρηκτη ενότητα του παρόντος μιας πολύ τηλεοπτικής δημοκρατίας με έναν πολύ τηλεοπτικό πολιτισμό» (η Αννα Διαμαντάκου στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ