Παρασκευή 1 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Τρόμος στα παράνομα μαγαζιά

«Οπως είπε χτες, οι παραλίες και οι γύρω χώροι θα απελευθερωθούν από τα παράνομα μαγαζιά από τον Πειραιά μέχρι το Σούνιο. Ο Γιώργος είναι και με τα κινήματα...» (το σχόλιο για τον Παπανδρέου στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Ανήσυχοι οι νόμιμοι επενδυτές

«Στις 12 ανήλθαν οι κοινοπραξίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην πρώτη φάση του διεθνούς διαγωνισμού για την παραχώρηση της μαρίνας Φαλήρου (ΣΕΦ) που πραγματοποίησε η ΕΤΑ» (η είδηση, επίσης, στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Το βεβαιώνει και η «Ελευθεροτυπία»!

«Με την παρουσία του χτες στη λαϊκή κινητοποίηση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου δεν εκδήλωσε απλώς αν και κάπως καθυστερημένα την υποστήριξή του στον αγώνα για ελεύθερες παραλίες. Δεσμεύεται να τις απελευθερώσει, αν μετά τις εκλογές αναλάβει την εξουσία» (από το κύριο άρθρο στη γνωστή αντιεξουσιαστική εφημερίδα).

Επειδή δεν τρέμουν - ακόμα - το ταξικό μίσος

«Πρόταση - βόμβα για απαλλαγή των εκπροσώπων της πλοιοκτήτριας εταιρείας (...) έκανε ο ένας από τους δύο εισαγγελείς κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης του ναυαγίου του "Εξπρές Σαμίνα" (...) οι μνήμες της νύχτας της 27ης Σεπτεμβρίου 2000 όταν έγινε το ναυάγιο με 80 νεκρούς ξαναζωντάνεψαν στα δικαστήρια (...) με ατιμωρησία των υπευθύνων για τον θάνατο των 39 εργαζομένων στο εργοστάσιο τη Ρικομέξ (...) ισοδυναμεί η πρόταση του εισαγγελέα προς τους δικαστές» (από τα σχετικά ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ