Τρίτη 29 Αυγούστου 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι περαστικοί...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ μας τα λένε και πολύ καλά οι βουλευτές της ΝΔ που... όλως τυχαίως συμμετείχαν σε εκδήλωση στο Βίτσι όπου παραβρέθηκαν και μέλη της «Χρυσής Αυγής».

Δε φταίνε... - λένε - που κάποιοι που παρέστησαν χαιρετούσαν ναζιστικά και φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα.

Ούτε η πρώτη και μάλλον ούτε η τελευταία φορά είναι που θα δούμε βουλευτές της ΝΔ σε τέτοια μέρη και με τέτοιες παρέες. Και βέβαια θεωρούμε ότι... δεν είναι ανήλικοι ή δε γνωρίζουν πού πηγαίνουν και ποιους θα δουν εκεί που θα πάνε. Λέτε να... παρασύρθηκαν;

Από ό,τι φαίνεται η χτεσινή πρώτη εμφάνιση του Θοδωρή Ρουσόπουλου στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ήταν και η τυχερή του. Γιατί βέβαια το να πρέπει να απαντήσεις σε τέτοια φαινόμενα δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να σου τύχει. Να απαντήσεις ότι ήταν περαστικοί... δεν μπορείς.

Και να έχεις και τον Ρέππα από την άλλη να βρίσκει πάτημα να σου απαντάει από τη θέση του... γνήσιου δημοκράτη!

ΑΝ ΘΕΩΡΕΙ ο Κ. Σημίτης ότι... θα μας εντυπωσιάσει με τις διαρροές για φοροαπαλλαγές που υποτίθεται ότι θα περιέχονται στην ομιλία του στη ΔΕΘ, μάλλον ματαιοπονεί. Οι Ελληνες γνωρίζουν πολύ καλά ποιος πληρώνει τι σε αυτή τη χώρα.

Αλλωστε τα στοιχεία που θα έρθουν σύντομα στη δημοσιότητα θα είναι για μια ακόμα φορά αποκαλυπτικά: Ως συνήθως τη συντριπτική πλειοψηφία των φόρων σε αυτή τη χώρα την πληρώνουν... οι ανώτερες τάξεις, δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι.

Μήπως αρνείται ο πρωθυπουργός ότι αυτό θα ισχύσει και για φέτος και για του χρόνου; Δε νομίζουμε ότι μπορεί.

Και βέβαια ότι και αν μας πει ο Σημίτης από τη Θεσσαλονίκη, στο τέλος του μήνα θα αρχίσουν να έρχονται στα σπίτια μας τα εκκαθαριστικά της εφορίας και ο καθένας θα καταλάβει τι εστί... φορολογική πολιτική με «κοινωνικό πρόσωπο» και πώς την εννοεί η κυβέρνηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ