Τετάρτη 4 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΥΠΡΙΑΚΟ
Συνάντηση Παπαδόπουλου - Χριστόφια

Σε συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος και ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ Δημήτρης Χριστόφιας, αντάλλαξαν απόψεις για τις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Φλεβάρη.

Μετά τη συνάντηση, η οποία κράτησε σαράντα λεπτά, ο κ. Χριστόφιας ανέφερε ότι συζητήθηκε το θέμα των υποψηφιοτήτων και το θέμα των υπουργών του ΑΚΕΛ στην κυβέρνηση σε περίπτωση που θα είναι υποψήφιοι ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος και ο ίδιος.

Ο κ. Χριστόφιας δήλωσε ότι θεωρεί σίγουρη την υποψηφιότητα του Προέδρου Παπαδόπουλου. Είπε επίσης ότι κρίσιμη για τις οριστικές αποφάσεις του ίδιου, είναι η συνεδρίαση της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης του ΑΚΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, και η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας απάντησε αρνητικά σε ερώτηση αν συζητήθηκε θέμα αλληλοϋποστήριξης σε περίπτωση που είναι υποψήφιοι ο ίδιος και ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος και οι εκλογές κριθούν στο δεύτερο γύρο, στον οποίο θα περάσει ένας από τους δύο.

Τέλος, ανέφερε ότι ο ίδιος και ο Πρόεδρος Παπαδόπουλος επιθυμούν να διεξαχθεί μία προεκλογική εκστρατεία χαμηλών τόνων και πολιτισμένη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ