Τετάρτη 4 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Λυκόβρυσης συγκέντρωση με θέμα τις βουλευτικές εκλογές, όπου θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη 11 & Βερανζέρου), στις 7 μ.μ., συγκέντρωση οι ετεροδημότες από τις Κυκλάδες (1ος όροφος) και οι ετεροδημότες από την Κεφαλονιά (6ος όροφος).

-- Στις 6.30 π.μ. ο Κ. Μαρκέτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο γκαράζ του Δήμου Ιλίου και στις 8 π.μ. τους εργαζόμενους στο δημαρχιακό κτίριο.

-- Στις 8 π.μ. ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα επισκεφθεί το Ι.Ε.Τ.Α.

-- Στις 11 π.μ. τους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χρ. Κατσώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Ταμπουριών στην πλατεία Λαού, στις 8 μ.μ., με ομιλήτρια την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Περιοδεία - συγκέντρωση στο Σχιστό Ανω Κορυδαλλού, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη των Ηλεκτρολόγων Πλοίων στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά, στις 7 π.μ., με ομιλητή τον Θανάση Βλόντζο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία του Γέρακα στις 8 μ.μ. θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο εργοτάξιο του Δήμου Ελευσίνας θα περιοδεύσει στις 7 π.μ. ο Δήμος Κουμπούρης και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Στις 5.30 π.μ., στους εργαζόμενους του Δήμου Αμπελοκήπων θα περιοδεύσει ο Θόδωρος Κυριακίδης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 π.μ., στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ θα περιοδεύσει ο Γιάννης Ζιώγας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 2 μ.μ., στον Οργανισμό Ασφάλισης Εμπόρων στη Θεσσαλονίκη θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Μαϊκίδης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη Σίνδο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει ο Ανέστης Πετρίδης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 π.μ., στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ θα περιοδεύσει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 μ.μ., στο Ελληνοχώρι Εβρου θα μιλήσει ο Χρήστος Τρέλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ στον Αλμυρό, στις 8 μ.μ., όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του Κόμματος για το αγροτικό ζήτημα.

-- Συγκέντρωση γυναικών στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Θεόφιλος» (πλατεία Ρήγα Φεραίου, Βόλος).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ