Πέμπτη 5 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
ΛΙ ΤΑΜΑΧΟΡΙ
Next

Βλέποντας την ταινία, σε πάρα πολλές στιγμές, τελείως αυθόρμητα, συνέλαβα τον εαυτό μου να φωνάζει: πάνε, στέρεψαν οι άνθρωποι! Πράγματι, το στόρι της ταινίας είναι ένα στόρι βγαλμένο από στείρους ανθρώπους! Από ανθρώπους, που δε διαθέτουν σπυρί έμπνευσης!

Ενας ταχυδακτυλουργός ο οποίος, ανεξήγητα, διαθέτει υπερφυσικές δυνάμεις (έχει τη δυνατότητα να διαβάζει το μέλλον και, επομένως, έχει και τη δυνατότητα να προλαβαίνει τα γεγονότα που έρχονται), επιλέγεται από το FBI να προβλέψει πού θα σκάσει μια βόμβα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του FΒΙ, έχει «μπει» λαθραία στην Αμερική.

Ο ταχυδακτυλουργός, πάλι για ανεξήγητους λόγους, δε θέλει να βοηθήσει! Αρχίζει να κρύβεται. Το FBI επείγεται. Τον παίρνει στο κυνήγι! Στο τέλος, και με τη βοήθεια του ...έρωτα, ο ταχυδακτυλουργός πείθεται. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Η βόμβα δεν εξερράγη, η Αμερική σώθηκε (στο Ιράκ, δυστυχώς, δεν υπάρχουν ταχυδακτυλουργοί).

Εγώ δε βρήκα κανέναν λόγο που να δικαιολογεί γιατί έγινε η συγκεκριμένη ταινία. Αν βρείτε εσείς, παρακαλώ ειδοποιήστε με! Ακόμα και η καπιταλιστική δικαιολογία του εισιτηρίου, δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η ταινία δεν πρόκειται να συγκινήσει ούτε τους φίλους του Νίκολας Κέιτζ. Ο οποίος, δοθείσης ευκαιρίας, δεν παίζει αλλά σέρνεται!

Παίζουν: Νίκολας Κέιτζ, Τζούλια Μουρ, Τζέσικα Μπιέλ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ