Τρίτη 24 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Με κεντρικό σύνθημα «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους. Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει!», οι εκδηλώσεις του 33ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» απλώνονται σε όλη τη χώρα. Για τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

-- Προφεστιβαλική εκδήλωση, με θέμα «Τα δικαιώματα της νεολαίας σε εργασία, ασφάλιση, ελεύθερο χρόνο - Κριτήριο ψήφου στις εκλογές», πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη, στον Αλμυρό, στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία, με ομιλητή τον Θ. Βλαχάκη, γραμματέα του ΝΣ Μαγνησίας της ΚΝΕ.

-- Διήμερες εκδηλώσεις την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Ιούλη διοργανώνει το ΝΣ Εύβοιας της ΚΝΕ στη Χαλκίδα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδυ, στο θέατρο Κωτσόπουλου (Καστράκι), η πρώτη μέρα θα είναι αφιερωμένη στους μαθητές με προβολές βίντεο και συναυλία, η δεύτερη θα είναι αφιερωμένη στους νέους εργαζόμενους με ομιλητές τον Αντώνη Κούκουρα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, και την Κατερίνα Δαμάκη, πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ