Τρίτη 24 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ας ... διασταύρωναν

Ως ...ουραγός παρουσιάστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, σε δημοσίευμα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας», της 15 Ιούλη, όσον αφορά το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον! Ούτε λίγο ούτε πολύ, σύμφωνα με πίνακα που παραθέτει η εφημερίδα, παρουσιάζει το ΚΚΕ - και μάλιστα δύο μόνο από τους βουλευτές του - να έχει καταθέσει τα τρία τελευταία χρόνια τρεις μόλις Ερωτήσεις με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος, έναντι 208 που κατέθεσαν βουλευτές από όλα τα κόμματα.

Η αλήθεια είναι ότι το ΚΚΕ στις τρεις τελευταίες συνόδους της Βουλής (από το Μάρτη του 2004 μέχρι σήμερα) έχει καταθέσει πάνω από 350 Ερωτήσεις και Επίκαιρες Ερωτήσεις στη Βουλή για περιβαλλοντικά θέματα. Κάθε βουλευτής του Κόμματος έχει καταθέσει δεκάδες Ερωτήσεις για το περιβάλλον.

Παρότι, λοιπόν, η «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» έλαβε σχετική απάντηση, αλλά και τον πλήρη κατάλογο των Ερωτήσεων που κατατέθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, την Κυριακή που μας πέρασε αρκέστηκε σε ένα σχόλιο, ρίχνοντας την ευθύνη στην ...ιστοσελίδα της «μη κυβερνητικής οργάνωσης» WWF, τα εντελώς λανθασμένα στοιχεία της οποίας αντέγραψε. Επεσε, δηλαδή, στο λάθος ενός εντελώς άπειρου δημοσιογράφου: Δε διασταύρωσε την «είδηση»!

Ας ελπίσουμε ότι σε νεότερη έκδοσή της θα αποκαταστήσει την αλήθεια και τη δεοντολογία, όσο πικρή κι αν είναι για μερικούς...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ