Τρίτη 28 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Η ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΠΟΡΙΑ: «Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί οι "εποχικοί πυροσβέστες" να είναι εποχικοί και όχι κανονικοί για να συμπληρώσουν τα όποια κενά με έμπειρο προσωπικό έχει το Πυροσβεστικό Σώμα» (από το κύριο άρθρο στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ: «Οπως εκτιμάται, οι ζημιές ξεπέρασαν το 2% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος, δηλαδή περισσότερα από τέσσερα δισεκατομμύρια ευρώ. Εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα με καλλιέργειες, ελιές και οπωροφόρα δέντρα, χιλιάδες ζώα και βεβαίως δάση έχουν καταστραφεί. Τεράστιες ζημιές έχουν υποστεί και οι υποδομές σε όλη την περιοχή. Μόνο στο δίκτυο της ΔΕΗ εκτιμάται ότι οι ζημιές ανέρχονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ: «"Τα ψέματα τελείωσαν για την κυβέρνηση της ΝΔ" δηλώνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (...) "Ολα δείχνουν πως η απαξίωση και η απογοήτευση μεγεθύνονται με γεωμετρική πρόοδο"» (στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ: «"Η εκδοχή ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο εγγίζει πλέον τα όρια της βεβαιότητας και ξεπερνά κατά πολύ την απλή πιθανολόγηση". Τη δήλωση αυτή έκανε αργά χθες το μεσημέρι ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, επιβεβαιώνοντας τη θέση της κυβέρνησης ότι πίσω από τον όλεθρο στην Πελοπόννησο βρίσκονται κάποιοι που επιδιώκουν την πολιτική εκτροπή» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ... «200 περίπου κομματικά στελέχη του ΚΚΕ της Θεσσαλονίκης ανέβηκαν στο δάσος του Σέιχ Σου και μετείχαν στις ομάδες πυροπροστασίας. Η συμμετοχή αυτή θα συνεχιστεί για όσες ακόμη ημέρες τους ζητηθεί» (η είδηση στον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ