Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ
Δώστε δύναμη στη δύναμή σας, στο ΚΚΕ

«Ηρθε η ώρα η εργατική τάξη αποφασιστικά να πάει στην κάλπη. Να μη δώσετε άλλα περιθώρια, να μη δείξετε άλλη ανοχή με την ψήφο σας στις 16 Σεπτέμβρη, ούτε στη "νέα διακυβέρνηση" της ΝΔ, ούτε στη "νέα αλλαγή" του ΠΑΣΟΚ. Η επόμενη μέρα για τα λαϊκά στρώματα θα είναι πιο επώδυνη και την τετραετία που θα ακολουθήσει θα σαρώσει η λαίλαπα των νέων αντιλαϊκών αντεργατικών μέτρων που έχουν έτοιμα για εφαρμογή, με αιχμή το Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό, την Παιδεία, την Υγεία και άλλους τομείς που θα κάνουν αβάσταχτη τη διαβίωση και ζωή της λαϊκής οικογένειας».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Γ. Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ, μιλώντας σε συγκέντρωση εργαζομένων στα εργοστάσιο ΜΙΝΕΡΒΑ - ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗ και συνέχισε: «Η "νέα διακυβέρνηση" και η "νέα αλλαγή" έχουν κοινή αφετηρία και κοινό στόχο την προώθηση των αποφάσεων της ΕΕ. Εχουν συναποφασίσει για τις αντιδραστικές αλλαγές που θα εντείνουν την εκμετάλλευση και τη συσσώρευση του πλούτου που εσείς παράγετε, σε λίγα χέρια πλουτοκρατών. Δηλαδή για να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι».

Συνεχίζοντας ο Γ. Μαρίνος υπογράμμισε ότι «είναι ώρα να αναδείξετε σε ισχυρή δύναμη αντιπολίτευσης το ΚΚΕ, γιατί ενισχύοντας το ΚΚΕ - και όχι διασκορπίζοντας την ψήφο στον ΣΥΝ ή σε άλλο κόμμα - αρχίζει το άνοιγμα του δρόμου της ελπίδας, της αναζωογόνησης του κινήματος, της αλλαγής των συσχετισμών σε όφελος των συμφερόντων του λαού, της προοπτικής να πάρει η εργατική τάξη τις τύχες της στα χέρια της για τη λαϊκή οικονομία με λαϊκή εξουσία».

Ο Γ. Μαρίνος απευθυνόμενος ειδικότερα σε ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που αισθάνονται απογοητευμένοι ή προδομένοι από τις ηγεσίες τους, τους κάλεσε να εμπιστευτούν το ΚΚΕ κι ας μην συμφωνήσουν σε όλα μαζί του. «Αυτή η ψήφος - τόνισε - για μας είναι ψήφος εμπιστοσύνης, μεγαλύτερης ευθύνης και εντολής να συνεχίσουμε αταλάντευτα, με συνέπεια την αντίσταση και ρήξη, για να υπερασπιστούμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τα λαϊκά συμφέροντα και δικαιώματα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ