Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Μαζική συγκέντρωση στην Ελευσίνα

Μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Αττική Δήμος Κουμπούρης και Μανώλης Βαρδαβάκης

Σε μια μαζική, μαχητική συγκέντρωση μετατράπηκαν τα προχτεσινά εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ στην Ελευσίνα δίνοντας στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος στην περιοχή ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία, για να συνεχίσουν πιο αποφασιστικά τις λίγες μέρες που απέμειναν τη μάχη των εκλογών.

Η μαζική συμμετοχή του κόσμου αλλά και το γεγονός ότι το εκλογικό κέντρο στο κέντρο της Ελευσίνας στεγάζεται σε χώρο που πρόσφερε αφιλοκερδώς στο κόμμα ο Γιώργος Μεθενίτης, για να αποτελέσει προπύργιο της εκλογικής μάχης, γέμισε με αισιοδοξία και πείσμα όσους παρευρέθηκαν να μην αφήσουν μέρα να πάει χαμένη, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ισχυροποίηση του ΚΚΕ. Τις ευχαριστίες του Κόμματος, αλλά και όλων των κομμουνιστών της περιοχής στον Γ. Μεθενίτη για την προσφορά του μετέφερε ο Π. Σοφός, Γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Θριασίου.

Χαιρετίζοντας στα εγκαίνια, ο Δήμος Κουμπούρης υποψήφιος του κόμματος στην περιφέρεια Αττικής σημείωσε ότι είναι μεγάλη ευκαιρία για το λαό οι εκλογές που έρχονται να κοντύνουν το δικομματισμό. Να κάνουν αδύναμη την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Να ενισχυθεί ταυτόχρονα σημαντικά το ΚΚΕ, για να δυναμώσει το λαϊκό κίνημα, ώστε να μπουν ισχυρά εμπόδια στα αντιλαϊκά - αντεργατικά σχέδια.

Κάλεσμα να δώσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη των εκλογών απηύθυνε και ο Μανώλης Βαρδαβάκης, επίσης υποψήφιος του Κόμματος στην περιφέρεια Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ