Παρασκευή 7 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΙΩΑΝΝΑ ΣΟΦΡΟΝΩΦ
Ψήφος - αντίβαρο στην αντιλαϊκή λαίλαπα

Στο νοσοκομείο Βέροιας και στο κονσερβοποιείο ΒΕΝΟΥΣ, περιόδευσε η Ιωάννα Σοφρόνωφ, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του ΚΚΕ

Να κάνουν το βήμα και να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το κόμμα που αποτελεί το σταθερό στήριγμά τους και το μοναδικό αντίβαρο στην αντιλαϊκή - αντεργατική λαίλαπα, κάλεσε τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο της Βέροιας και τους εποχιακούς εργάτες στο κονσερβοποιείο ΒΕΝΟΥΣ όπου περιόδευσε, η Ιωάννα Σοφρόνωφ, υποψήφια βουλευτής Ημαθίας του ΚΚΕ.

Στο νοσοκομείο της Βέροιας μίλησε με τους εργαζόμενους στους τομείς της καθαριότητας, της σίτισης και της συντήρησης που απασχολούνται μέσω εργολάβων και βιώνουν την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων, τη δουλιά χωρίς δικαιώματα, τους μισθούς πείνας. Στο κονσερβοποιείο της ΒΕΝΟΥΣ μίλησε με τους εποχιακούς εργάτες που μόλις και μετά βίας καταφέρνουν να συμπληρώσουν τα ένσημα για να βγουν στο ταμείο ανεργίας.

Η Ι. Σοφρόνωφ, κάλεσε τους εργαζόμενους να κρίνουν με βάση την πείρα τους. Να καταδικάσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οι πολιτικές των οποίων γεννούν ανεργία, φτώχεια, ακρίβεια, ανασφάλεια, εργασιακό μεσαίωνα, περιβαλλοντική υποβάθμιση, ξεκλήρισμα της αγροτιάς. Να ενισχύσουν το ΚΚΕ, τη μόνη πολιτική δύναμη που έχει τη δυνατότητα να αντιταχθεί με συνέπεια και συνέχεια, στα σενάρια του δικομματισμού και της διαχείρισης του πολιτικού συστήματος, που έχουν στόχο τη μείωση των κατακτήσεων των εργαζομένων και των λαϊκών εισοδημάτων, προς όφελος της ολιγαρχίας του πλούτου. «Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ θα δώσει φτερά και θα ενισχύσει τους αγώνες που έρχονται. Θ' ανοίξει δρόμο για μια άλλη πορεία και προοπτική του τόπου», σημείωσε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ