Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»
Διεκδικούν προσλήψεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο του νοσοκομείου και πορεία στην παρακείμενη οδό Βασιλίσσης Σοφίας πραγματοποίησαν χτες το πρωί οι εργαζόμενοι του «Αλεξάνδρα», συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους με βασικό αίτημα μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού για να καλυφθούν οι δραματικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

Οι εργαζόμενοι με ανακοίνωση που μοίρασαν στους πολίτες της Αθήνας, ζήτησαν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα που κάνουν, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι τραγική και για όσους απευθύνονται με κάποιο πρόβλημα υγείας, αλλά και για τους εργαζόμενους.

Οπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, στη νυχτερινή βάρδια μια νοσηλεύτρια είναι υπεύθυνη για 50 ασθενείς. Μόνο στη νοσηλευτική υπηρεσία για να καλυφθούν οι ανάγκες απαιτούνται 133 επιπλέον νοσηλευτές. Μεγάλες είναι οι ελλείψεις σε όλους τους κλάδους, αφού δεν αναπληρώνεται ούτε το προσωπικό που αποχωρεί, ενώ σε κλάδους όπως η Τεχνική Υπηρεσία, δίνονται κομμάτια της δουλιάς σε ιδιωτικά συνεργεία. Οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ερχόμενη Τρίτη 16 Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ