Παρασκευή 8 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μνημόνιο ... προπαγάνδας για το 2004

Τους τρόπους με τους οποίους θα σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί η κυβερνητική προπαγάνδα στα θέματα που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, θα προσδιορίζει το επιχειρησιακό σχέδιο που θα εκπονηθεί από το υπουργείο Τύπου και την εταιρία «Αθήνα 2004».

Το επιχειρησιακό σχέδιο θα εκπονηθεί στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας και συναντίληψης που υπέγραψαν ο υπουργός Τύπου Δ. Ρέππας και η πρόεδρος της «Αθήνα 2004» Γ. Αγγελοπούλου.

Ορισμένα από τα θέματα που θα περιλαμβάνει το επιχειρησιακό σχέδιο είναι:

  • Συνεργασία στις διαδικασίες σφαιρικής ενημέρωσης των ξένων δημοσιογράφων, που επισκέπτονται ετησίως την Ελλάδα, με πρόσκληση του υπουργείου και ένταξη της «Αθήνα 2004» ως μόνιμου σταθμού στο πρόγραμμα των ενημερωτικών επαφών τους.
  • Συνεργασία με το υπουργείο για την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης από τα Γραφεία Τύπου των ελληνικών πρεσβειών. Συνεχής ροή ενημέρωσης των Γραφείων Τύπου εκ μέρους της «Αθήνα 2004». Αποδελτίωση και αναλυτική ενημέρωση, εκ μέρους των Γραφείων Τύπου, σχετική με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
  • Εξέταση δυνατότητας συνεργασίας και αξιοποίησης του εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού του υπουργείου σε σχέση με την οργάνωση των Κέντρων Τύπου της «Αθήνα 2004».
  • Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον εθελοντισμό των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ