Τετάρτη 7 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ: «Ας σταθούμε σε απόψεις φοιτητών που αποκάλυπταν είτε τη βαθιά άγνοιά τους είτε την εμμονή τους σε πρακτικές που έχουν υποβαθμίσει την ανώτατη παιδεία (...) δε θέλουν να αναγνωρίζονται τα πτυχία των ιδιωτικών σχολών, διότι, λέει, θα πλήξει αυτό τα εργασιακά τους δικαιώματα. Αγνοούν ότι η μη αναγνώριση τέτοιων πτυχίων απέτρεπε απλώς τους κατόχους τους από την πρόσβαση στο Δημόσιο και μόνο. Μήπως όμως ενοχλεί το γεγονός ότι η αγορά η ίδια εδώ και χρόνια προτιμάει πτυχιούχους τέτοιων σχολών που συνδέονται με καλά πανεπιστήμια του εξωτερικού έναντι πτυχιούχων ελληνικών πανεπιστημίων;» (ο Νίκος Σίμος στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ: «Καμία οδηγία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ούτε η 36/2005 ούτε καμία άλλη, δεν επιβάλλει στη χώρα μας να λειτουργούν ιδιωτικοί φορείς σε συνεργασία με ξένα πανεπιστήμια, ένα καθεστώς το οποίο έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με το Σύνταγμα της χώρας μας και το άρθρο 16» (ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΣΥΝ, Αλ. Αλαβάνος / ΑΥΓΗ).

ΔΟΞΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: «Αύξηση 5,3% παρουσίασαν οι κυκλοφορίες νέων επιβατηγών αυτοκινήτων στο δεκάμηνο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα» (η είδηση στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

ΚΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ: «Τα σημερινά ασφάλιστρα για ένα αυτοκίνητο 1300cc που είναι 550 ευρώ αναμένεται να εκτοξευτούν στα 1.100» (η είδηση στο ΕΘΝΟΣ).

«ΞΑΝΘΟ ΛΟΥΚ ΣΟΦΤ ΣΤΙΛ»: «Στο περιβάλλον αυτό η Εύα Καϊλή δεν κολλούσε ακριβώς. Η φοιτήτρια εκ Θεσσαλονίκης είχε ένα ξανθό λουκ κι ένα σοφτ στιλ που ταίριαζε λιγότερο στα αμφιθέατρα και περισσότερο στην τηλεόραση. Από την άποψη αυτή ο ακτιβισμός της υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου εκπλήσσει» (ο Δ. Μητρόπουλος στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ