Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αλλες εκδηλώσεις

Σήμερα και αύριο πραγματοποιούνται επίσης και μονοήμερες εκδηλώσεις σε πόλεις και πρωτεύουσες νομών. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα, Σάββατο:

- Στο Ρέθυμνο, στις 7.30μ.μ., στην παραλία της πόλης, θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει συναυλίες με κρητική και ροκ μουσική.

- Στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, στις 8 μ.μ., θα μιλήσει ο Δημήτρης Μούλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Στην Καστοριά, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Μακεδονομάχων, θα μιλήσει ο Αντώνης Τσάκωνας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Στο Μαντούδι, στις 8 μ.μ., εκδήλωση αφιερωμένη στην ανεργία.

  • Αύριο, Κυριακή:

- Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου, θα μιλήσει ο Γιώργος Στραβού, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ.

- Στη Ρόδο, στο πάρκο του Αϊ- Γιάννη, στις 7.30 μ.μ., εκδήλωση αφιερωμένη στην Παιδεία. Θα μιλήσει ο Παν. Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει ραπ συναυλία και λαϊκό ξεφάντωμα.

- Στη Μυτιλήνη, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Σαπφούς, εκδήλωση αφιερωμένη στις νέες εργασιακές σχέσεις και την ανεργία, όπου θα μιλήσει ο Αποστόλης Κοσμόπουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας, στις 8.30 μ.μ., η εκδήλωση θα περιλαμβάνει περίπτερα και ταμπλό για διάφορα θέματα και νεανική μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ