Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ: Με ένα δέντρο στο χέρι και τα παιδιά τους δίπλα τους, κάτοικοι της Αθήνας βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Πεδίον του Αρεως, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα για τη Σωτηρία του και έκαναν συμβολική δεντροφύτευση μπροστά από τις παράνομες εγκαταστάσεις του «Πανελλήνιου ΓΣ». Θυμίζουμε ότι μέσα στο χώρο έχουν χτιστεί εγκαταστάσεις. Εκεί όπου σε προηγούμενη κινητοποίηση οι κάτοικοι είχαν δεχτεί την επίθεση των ΜΑΤ, χτες ήταν ιδιωτική εταιρεία φύλαξης που παρακολουθούσε τους συγκεντρωμένους...

ΧΑΘΗΚΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ: Μέσα σε πυκνή χιονοθύελλα χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην ορεινή Ξάνθη ένας 23χρονος κτηνοτρόφος, ενώ άκαρπες παρέμεναν μέχρι το βράδυ χτες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του. Ο νεαρός κτηνοτρόφος Ντεμίρ Σαλί είχε πάει με τα πόδια από το χωριό του τα Φίλια στην ορεινή Ξάνθη στον γειτονικό οικισμό Σήμαντρα, που απέχει τρία χιλιόμετρα. Ο 23χρονος μέσα σε σφοδρή χιονοθύελλα πιθανόν να έχασε τον προσανατολισμό του.

ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΠΕΖΟΠΟΡΟΙ: Ακαρπες παρέμεναν μέχρι αργά χτες το βράδυ οι προσπάθειες πυροσβεστών, διασωστών, αλλά και κατοίκων των Τρικάλων Κορινθίας για τον εντοπισμό τριών πεζοπόρων που αγνοούνται από την Κυριακή. Οι πεζοπόροι πιθανολογείται πως έχασαν τον προσανατολισμό τους λόγω της χιονόπτωσης στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ