Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
Ο χρόνος αλλάζει... γιατί όχι και ο κινηματογράφος;

Το 2007 βγαίνει, αφήνοντας πίσω του έξι ακόμα μέτριες έως και κακές ταινίες! Ο,τι και να ευχηθούμε, ο καινούριος χρόνος, δυστυχώς, δεν προμηνύεται καλύτερος! Ο κόσμος, και ο κινηματογράφος κατ' ακολουθία, δεν αλλάζουν με ευχές! Αν θέλουμε καλύτερο κόσμο, καλύτερο κινηματογράφο, τότε..

Στη ...δουλιά μας τώρα! Η ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «American Gangster», χωρίς να είναι ο κινηματογράφος που απαντάει στις σημερινές απαιτήσεις της κοινωνίας, είναι αρκετά αποκαλυπτική. Αφού, έστω και πλαγίως, μας ...εισάγει στο επικερδές εμπόριο των ναρκωτικών! «Το Αεροπλανάκι που μου Χάρισε ο πατέρας Μου», του Σένρικ Καν, είναι όπως ακούγεται ο τίτλος του. Μια τρυφερή ταινία για παιδιά - και όχι μόνον!

Η «Μελωδία της Καρδιάς», του Κρίστεν Σέρινταν, είναι ένα «κλασικό» ερωτικό μελό! Η «Δουλιά για Αντρες», του Αλέξι Σαλμενπέρα, ακολουθεί την προηγούμενη ταινία, προς το κυνικότερο!

«Ο Νταν Εφαγε Κόλλημα», του Πίτερ Χέτζις, πρέπει να φάει κόλλημα από τους φίλους του κινηματογράφου! Πρόκειται για χαζή, παλαιομοδίτικη «κωμωδία»! Το καρτούν των Σερζ Ελισάλντ και Γκρέγκουαρ Σολοτσρέφ, «Γιου, Ο Μονόκερως» απευθύνεται σε παιδιά με καλό, αλλά «άγριο» κατά διαστήματα, σχέδιο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ