Παρασκευή 28 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
ΠΙΤΕΡ ΧΕΤΖΙΣ
Ο Νταν έφαγε κόλλημα

Ενας αφοσιωμένος στις 3 κόρες του χήρος, τις οποίες μεγαλώνει μόνος, ξαφνικά και τυχαία συναντάει τη γυναίκα της ζωής του. Ατυχία του, όμως! Η γυναίκα αυτή είναι η φιλενάδα του αδερφού του! Στην αρχή ο χήρος έχει κάποιες αναστολές, έτσι για την τιμή των όπλων, για να μην σοκαριστεί η συντηρητική Αμερική. Στη συνέχεια, αφού κρατηθούν όλα τα συντηρητικά προσχήματα, για να μην χαλάσει το τρίπτυχο, «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», ο έρωτας, ο πραγματικός έρωτας, και όχι αυτός του αδερφού, με τη βοήθεια και των τριών κοριτσιών, θριαμβεύει!

Αυτό είναι το στόρι της ταινίας! Αν σας ενδιαφέρει, τραβάτε να δείτε την ταινία. Αν δε σας ενδιαφέρει, όπως επιβάλλεται, αγνοήστε την! Το επίπλαστο, το ψεύτικο, το φτιαχτό είναι για τα αμερικανάκια. Εμείς έχουμε σοβαρότερες ασχολίες!

Α, να μην το ξεχάσω! Η ταινία ισχυρίζεται ότι είναι κωμωδία! Για την ακρίβεια ερωτική κομεντί! Και αυτό μην το πάρετε τοις μετρητοίς!

Αυτή, λοιπόν, η ταινία, πώς αλλιώς να την πω, ερμηνεύεται, αν είναι δυνατόν, αρκετά καλά! Και διαθέτει ένα ακόμα «επίτευγμα». Ενώ στριμώχνει στο κάδρο της πολλούς ήρωες μαζί, αυτοί καταφέρνουν να φαίνονται όλοι σε εγρήγορση. Ο καθένας μοιάζει για πρωταγωνιστής! Και αυτό δείχνει ότι η «ομάδα» έχει εργαστεί! Κρίμα τόσος κόπος και τόσα ταλέντα!

Παίζουν: Στιβ Καρέλ, Ζιλιέτ Μπινός, Ντέιν Κουκ, Νταϊάν Ουίστ, Eμελι Μπλαντ, Τζο Μαχόνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ