Παρασκευή 11 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Δήμος Κουμπούρης και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό ποια μέτρα θα πάρει ώστε το Επαγγελματικό Λύκειο να μην κτιστεί στο χώρο πρασίνου ανάμεσα στο Λύκειο και το Γυμνάσιο, αλλά σε άλλο κατάλληλο χώρο στο Σχηματάρι.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Τάκης Τσιόγκας και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό από πότε έχει να γίνει έλεγχος των λατομείων στη Μαγνησία και τι μέτρα πρόκειται να πάρει, ώστε να εφαρμόζονται τουλάχιστον οι περιβαλλοντικοί όροι και να σταματήσει η καταστροφή του περιβάλλοντος από την ανεξέλεγκτη δράση αυτών των λατομείων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος και Νίκος Μωραΐτης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς ποια μέτρα θα πάρουν, προκειμένου να σταματήσει κάθε διαδικασία για επιχειρηματική παρέμβαση στην περιοχή Χρυσοχωρίου του Δήμου Ζαχάρως, καθώς και για τη διάθεση όλων των οικοπέδων αποκλειστικά στους κατοίκους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη, Εύα Μελά και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν:

  • Για να σταματήσει η επέκταση του λατομείου στο Δήμο Κανδάνου Χανίων και για την άμεση αποκατάσταση της καταστροφής που ήδη έχει επιφέρει η λειτουργία του.
  • Για τον άμεσο χαρακτηρισμό σε μνημείο νεότερων χρόνων, του παλιού χειροποίητου πετρόκτιστου δρόμου που διασχίζει το ιστορικό φαράγγι της Κανδάνου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής και Τάκης Τσιόγκας ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό,τι μέτρα πρόκειται να πάρει, ώστε να διοριστούν άμεσα καθηγητές στο Μουσικό Σχολείο Βόλου και να σταματήσουν να χάνονται ώρες διδασκαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ