Τετάρτη 30 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ
Καθημερινές συσκέψεις και εξορμήσεις

Αποτίμηση και σχεδιασμός της δράσης χτες στη Θεσσαλονίκη

Με συνδικαλιστικές συσκέψεις και εξορμήσεις στους τόπους δουλιάς κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα η δράση των ταξικών δυνάμεων για την πανεργατική απεργία στις 13 Φλεβάρη.

«Με πιο τολμηρά βήματα, με το αγωνιστικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ, να ανταποκριθούν στα καθήκοντα της απεργιακής κινητοποίησης, με οδηγό την πείρα από τα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του προηγούμενου διαστήματος», κάλεσε τις ταξικές δυνάμεις ο Σ. Ζαριανόπουλος εκ μέρους της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στη χτεσινή σύσκεψη, στην οποία χαιρέτισε και ο Γ. Πέρρος από την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ.

Στην αποτίμηση των συλλαλητηρίων και των αγώνων του τελευταίου διαστήματος, επισημάνθηκε ιδιαίτερα η συμμετοχή νέων δυνάμεων από τους εργαζόμενους στις εργολαβίες, από τα νοσοκομεία Παπανικολάου και Παπαγεωργίου, τις ψυχοκοινωνικές δομές, τους δασεργάτες και αλλού.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια. Στη Θεσσαλονίκη, στις 10 π.μ., στο Αγαλμα του Βενιζέλου, ενώ στη Λάρισα, στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία. Για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας, σε σύσκεψη καλεί σήμερα Τετάρτη, και η Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ, στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο (Φωκαίας 24, πλ. Ελευθερίας), στις 7 μ.μ. Σύσκεψη πραγματοποιεί σήμερα και η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ στην Πρέβεζα στις 7.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Απόφαση συμμετοχής στην απεργία, με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, πήρε το Σωματείο Υπαλλήλων Οδοντοτεχνιτών Αθήνας. Σε καθολική συμμετοχή στην απεργία στις 13 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Από τη χθεσινή σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη

Motion Team

Από τη χθεσινή σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη
Τις επόμενες μέρες θα γίνουν στην Αθήνα οι παρακάτω, ανάμεσα σε άλλες, εξορμήσεις: Σήμερα Τετάρτη 30/1, στο «Πράκτικερ» Ελληνικού. Την Πέμπτη, σε «Νότος Γκάλερις» και «Λαμπρόπουλο». Την Παρασκευή 1/2 στα «Χόντος Σέντερ» στην Ομόνοια. Το Σάββατο 2/2 στο «Μάκρο» και το «Αττικα». Τη Δευτέρα 4/2 στα καταστήματα σε Ερμού και Ευαγγελιστρίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ