Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΦΛΕΒΑΡΗ
Καθημερινή δράση από τα ταξικά συνδικάτα

Συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις σε όλη τη χώρα

Επιδιώκοντας η απεργία στις 13 Φλεβάρη να δώσει ηχηρή απάντηση στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης, μετά και την προκλητικότητα με την οποία εκφράστηκαν στην πρώτη συνάντηση για την ΕΓΣΣΕ οι εργοδότες, οι ταξικές δυνάμεις αναπτύσσουν πολύμορφη δράση σε όλη τη χώρα εντείνοντας τις προετοιμασίες. Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση έχει οριστεί στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη, στις 10 π.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου, στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Ανάμεσα στις δεκάδες εξορμήσεις, προγραμματίζονται και οι εξής κεντρικές:

  • Δευτέρα 4/2, η Χρυσούλα Λαμπούδη στους χώρους της Κεντρικής Υπηρεσίας της ΥΠΑ, στις 10 π.μ.
  • Τρίτη 5/2, ο Θοδωρής Κούτρας στις 2 μ.μ. στην ΕΡΤ.
  • Πέμπτη 7/2 ο Θόδωρος Κούτρας στις 10 π.μ. στα κεντρικά του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι.

Αύριο Κυριακή, το Σωματείο Γυμναστών προγραμματίζει τις εξής συσκέψεις με εργαζόμενους στον Αθλητισμό: Στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Αλίμου στις 5 μ.μ. Στην καφετέρια «Clock» στην Πετρούπολη στις 12 μ. Στα Δημοτικά Γυμναστήρια Νίκαιας στις 12 μ. Την Κυριακή 10 Φλεβάρη, οι εργαζόμενοι στην ΤΑΣΤΥ έχουν Γενική Συνέλευση.

Για την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς στον κλάδο, η Ομοσπονδία Οικοδόμων προγραμματίζει τις παρακάτω κεντρικές δραστηριότητες για αύριο Κυριακή:

  • Περιφερειακή σύσκεψη Διοικητικών Συμβουλίων των σωματείων Δυτικής - Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
  • Περιφερειακή σύσκεψη στην περιοχή Ηπείρου, στις 10 π.μ. στο Επιμελητήριο Πρέβεζας.
  • Σύσκεψη στη Θεσσαλία, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Τις επόμενες μέρες διοργανώνονται και οι παρακάτω συσκέψεις:

  • Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Το Εργατικό Κέντρο Αρτας, την Τετάρτη 6 Φλεβάρη, στο Εργατικό Κέντρο. Την ίδια μέρα, η Γραμματεία Πέλλας του ΠΑΜΕ, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κέντρο «Καταρράκτες» στην Εδεσσα και η Γραμματεία Κιλκίς στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
  • Το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού, την Πέμπτη 7 Φλεβάρη, σύσκεψη με μετανάστες.

Το πρόγραμμα των εξορμήσεων συνεχίζεται σήμερα, αύριο και τη Δευτέρα στα εξής σημεία της Αθήνας: «Μάκρο», «Αττικα», καταστήματα στο Κολωνάκι και στο Σύνταγμα, καταστήματα της Ομόνοιας, «Γκούμας», ΑΒΑΞ, «Σαράντης», ΤΑΞΥ, αεροδρόμιο, καταστήματα Ερμού και Ευαγγελιστρίας, Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου, Δήμος Νέας Σμύρνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ