Σάββατο 22 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Την ερχόμενη Δευτέρα η αντιπολεμική συγκέντρωση

Αντιπολεμική - αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση τη Δευτέρα 24 Μάρτη στις 7 το απόγευμα μπροστά στο Αμερικάνικο Προξενείο, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, με αφορμή τη συμπλήρωση 9 χρόνων από την ημέρα έναρξης των ΝΑΤΟικών βομβαρδισμών εναντίον του γιουγκοσλαβικού λαού. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Κώστας Καζάκος, βουλευτής του ΚΚΕ, ηθοποιός. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας από τις 11 το πρωί.

Η ΚΟΘ του ΚΚΕ καλεί το λαό και τη νεολαία της Θεσσαλονίκης να συμμετέχουν μαζικά και να απαιτήσουν «έξω οι ιμπεριαλιστές από τα Βαλκάνια»! Να καταδικάσουν την κυβέρνηση της ΝΔ, που συνεχίζοντας την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, έχει δώσει γην και ύδωρ στους ευρωΝΑΤΟικούς συμμάχους και εταίρους της, δένει ακόμα περισσότερο τη χώρα στο άρμα των μακελάρηδων των Βαλκανίων.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της:«9 χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση στη Γιουγκοσλαβία, η σφαγή των λαών στα Βαλκάνια συνεχίζεται, οι επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών στην περιοχή της Νοτιανατολικής Μεσογείου συνεχίζονται.

Πριν 9 χρόνια ήταν οι "έξυπνες βόμβες", οι "παράπλευρες απώλειες" των νοσοκομείων, των τρένων, των καμένων και διαμελισμένων κορμιών των παιδιών και του λαού της Γιουγκοσλαβίας, η συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης και της ΕΕ στο όνομα της "εθνοκάθαρσης" του Μιλόσεβιτς...

Σήμερα είναι οι εθνικιστικές εξάρσεις, η μονομερής "ανεξαρτητοποίηση" του Κοσσόβου, οι νέες δυνάμεις κατοχής στα Βαλκάνια, ένταση των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων για τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου».

Σε συμμετοχή στην εκδήλωση καλεί και η Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ