Σάββατο 22 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δικομματική δημαγωγία για τη νεολαία...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΠΗΞΑΝ στις ...παροχές οι νέοι της Ελλάδας χτες! Δουλειές τούς μοίραζε ο Καραμανλής και δάνεια άτοκα ο Παπανδρέου.

Οποιος τους άκουγε χτες, στη Βουλή, (και δεν ήξερε τι συμβαίνει) θα θεωρούσε ότι ζούμε στη χώρα - παράδεισο για τους νέους.

Ανεργία; Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα! Ο πρωθυπουργός παρουσίασε άλλωστε επ' αυτού συγκεκριμένα αριθμητικά στοιχεία. Πώς γίνεται να αμφισβητηθούν;

Φτώχεια; Αστεία πράγματα. Ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζει πρόταση για «δάνεια σκανδιναβικού μοντέλου» που θα παίρνουν οι φοιτητές και θα περνάνε μια χαρά.

Ανασφάλεια; Μα γιατί; Οταν έχεις αυτούς τους δύο να νοιάζονται για το μέλλον σου, δε φοβάσαι τίποτε.

Σίγουρη δουλειά; Ανετη η κατάσταση! Υπάρχουν τα προγράμματα STAGE, οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου, η ημιαπασχόληση, τα ευρωπαϊκά προγράμματα ειδίκευσης. Λύσεις για μια ζωή!

Εν ολίγοις η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο. Κατά τ' άλλα ...σέβονται τη νεολαία, γι' αυτήν πασχίζουν και σ' αυτή πιστεύουν.

Αλλωστε και το Ασφαλιστικό για τους νέους το έκαναν. Τους σώζουν από τον κίνδυνο της ...βαρεμάρας. Οταν δουλεύεις μια ζωή, δεν προλαβαίνεις να βαρεθείς ή να νιώσεις ανία.

ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ θα κάνει η αστυνομία για το πώς βρέθηκε ένα υπόλειμμα πλαστικής σφαίρας στο χώρο που γίνονταν οι διαδηλώσεις για το Ασφαλιστικό.

Να μην ...κουραστούν μόνο να ψάχνουν.

Βλέπετε πολλά δεν ξέρει αυτή η ΕΛ.ΑΣ.. Δε γνωρίζει για παράδειγμα πώς γίνεται να βρίσκονται βαθμοφόροι της σε συγκεντρώσεις σωματείων και εργατικών κέντρων.

Πώς γίνεται να βρίσκονται ένοπλοι αστυνομικοί με πολιτικά μέσα σε πορείες και άλλα τέτοια, που κατά καιρούς αποκαλύπτονται.

Λέτε να βγάλει άκρη με την ...πλαστική σφαίρα;


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ