Πέμπτη 17 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
οι κωμωδίες

«Η Μέρα που Αρχισα να Ζω»,του Μπαράτ Ναλιούρι, αναφέρεται στη ζωή μιας νεαρής νταντάς που έμεινε άνεργη και βαθιά απελπισμένη και ξαφνικά η ζωή της άλλαξε προς το καλύτερο! Πηγαίνοντας να βρει καινούρια δουλειά γνωρίζεται με μια Αμερικανίδα σταρ και τον κόσμο της! Οι δυο γυναίκες γίνονται φίλες και ζούνε αυτές καλά και εμείς καλύτερα!

Αυτό το παραμύθι εποχής (1939 - Λονδίνο) έχει όλα τα χαρακτηριστικά παρόμοιων παλιών κωμωδιών του «κλασικού» του είδους κινηματογράφου. («Σαμπρίνα», «Διακοπές στη Ρώμη», κ.ά.). Αν είστε νοσταλγοί του «ανάλαφρου», θα αποζημιωθείτε. Βγαίνοντας από τον κινηματογράφο θα νιώθετε πούπουλο! (Φυλαχτείτε μη σας πάρει ο αέρας)!

Παίζουν: Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Eϊμι Aνταμς, Λι Πέις, Τομ Πέιν.

Το «Προσεχώς... Ζάμπλουτοι», του Αντί Τέναντ, το παρακολουθείς και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί γυρίστηκε. Και ακόμα το τι δουλειά έχει ο Ντόναλντ Σάδερλαντ σε μια τέτοια ταινία!

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι κακή ταινία. Κακή με την έννοια να είναι πρόστυχη, να έχει βία και άρρωστο σεξ, ας πούμε. 'Η να είναι κάποιο θρίλερ, το οποίο σπάει - και δηλητηριάζει - καρδιές! Οχι! Για μια σαχλοκωμωδία πρόκειται. Ενας γοητευτικός κυνηγός θησαυρών και η αιώνια φοιτήτρια σύζυγός του (που βρίσκονται στα χωρίσματα) ανταμώνουν εκκεντρικό εκατομμυριούχο με την ανόητη κόρη του. Οι τέσσερις, πια, κυνηγάνε κάποιον μεγάλο θησαυρό και αυτούς τους κυνηγάνε διάφορες συμμορίες!

Παίζουν: Μάθιου Μακονάχι, Κέιτ Χάντσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Ρέϊ Γουίνστουν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ