Τρίτη 13 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας...

Πλήρη διαστρέβλωση της στάσης της ΠΚΣ και των δυνάμεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), κάνει «Το Βήμα» της περασμένης Κυριακής. Η εφημερίδα, αναφέρεται στην κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά την απομάκρυνση των ταμπλό των παρατάξεων από την είσοδο του ιδρύματος και τις τυχοδιωκτικές ενέργειες μερίδας φοιτητών που ...αφαίρεσαν τον υπολογιστή του πρύτανη, ως «εκβιασμό» μέχρι να επιστραφούν τα ταμπλό.

Στο ...«ρεπορτάζ» εμφανίζονται μέλη της ΠΚΣ να μη σχολιάζουν τα «επεισόδια», απαντώντας με απαξιωτικές εκφράσεις του τύπου «ρωτήστε την κεντρική επιτροπή της ΚΝΕ»... ενώ αξιοποιούνται ανώνυμες δηλώσεις πανεπιστημιακών του ιδρύματος που «γκρουπάρουν» την ΠΚΣ με τις φοιτητικές παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΠΑΣΠ, οι οποίες πρωταγωνίστησαν στους τυχοδιωκτισμούς.

Να θυμίσουμε, λοιπόν, στην εφημερίδα ότι οι δυνάμεις της ΠΚΣ, με δυο ανακοινώσεις τους την προηγούμενη βδομάδα καταδίκασαν τόσο την ενέργεια του πρύτανη να απομακρύνει τα ταμπλό, όσο και τους τυχοδιωκτισμούς των ΕΑΑΚ, ΠΑΣΠ, ΑΡΕΝ που αλείφουν βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης για την κατάργηση του ασύλου, αφήνοντας στο απυρόβλητο όλες τις άλλες αντιδραστικές ρυθμίσεις που περνούν στο ίδρυμα. Περιττό, βέβαια, να προσθέσουμε ότι οι δυνάμεις της ΠΚΣ δε συμμετείχαν στο «μπάχαλο» που δημιουργήθηκε όλη την προηγούμενη βδομάδα στο ίδρυμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ