Τρίτη 13 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ολο «νίκες» και «κατακτήσεις»

«Μάλλιασε» η γλώσσα τους να το λένε και να το ξαναλένε μήπως το πιστέψουν και οι ίδιοι. Ο λόγος για την ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει ότι ο δικομματισμός όπου να 'ναι ξεψυχάει. Το επανέλαβε για πολλοστή φορά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Αλαβάνος σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Ελευθεροτυπία», όπως είπε: «Ζούμε το τέλος εποχής του δικομματισμού. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες - δε λέω βεβαιότητες για μια νέα λαϊκή πλειοψηφία με επίκεντρο τις δυνάμεις της αριστεράς».

Και παρακάτω επαναλαμβάνει τα περί «μεγάλης κατάκτησης για την αριστερά» που αφορά στην «κατάρρευση της συνταγματικής αναθεώρησης λόγω του άρθρου 16».

Από κατάκτηση σε κατάκτηση κι από νίκη σε νίκη, δε μένει πια τίποτα άλλο για τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απ' την κατάκτηση του κυβερνητικού θώκου. Ετσι ώστε ο δικομματισμός που «πεθαίνει» να αντικατασταθεί απ' το διπολισμό ή ό,τι άλλο, να αλλάξει δηλαδή ο Μανωλιός και να φορέσει τα ρούχα του αλλιώς.

Το μέγεθος βέβαια της «νίκης» γύρω απ' τη μη αναθεώρηση του άρθρου 16, το αντιλαμβάνονται πλήρως όλοι εκείνοι των οποίων τη νοημοσύνη επιμένει να υποτιμά ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Οι εργαζόμενοι, η φτωχολογιά της χώρας και τα παιδιά τους που βιώνουν στο πετσί τους την εμπορευματοποίηση της Παιδείας. Που με ή χωρίς άρθρο 16 προχωρά ακάθεκτη. Η εφαρμογή του νόμου πλαίσιο και μόνο φτάνει για του λόγου το αληθές...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ