Σάββατο 26 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Η εγκληματική πολιτική πρέπει να ανατραπεί

Την άγρια καταστολή, τα χημικά που εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ, με εντολή της κυβέρνησης καταγγέλλει με χτεσινή ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ. Τονίζει ότι στόχος αυτής της επίθεσης είναι η τρομοκράτηση των μεταλλεργατών, που δίνουν μάχη ζωής, και το σταμάτημα των απεργιακών τους κινητοποιήσεων.

«Η λέξη αίσχος, συνεχίζει, δεν μπορεί να αποτυπώσει τον αποτροπιασμό μας για τους εγκληματίες εφοπλιστές, για τη συνευθύνη εργοδοτών και κυβέρνησης. Στην επίθεσή τους απαντάμε επιθετικά. Μπαίνουμε στον αγώνα πιο αποφασιστικά! Πιο μαχητικά! Ολα τα ταξικά συνδικάτα, όλοι οι εργαζόμενοι που νιώθουμε την οργή μας να φουντώνει. Η εγκληματική πολιτική δεν πρέπει να πάρει παράταση. Πρέπει να ανατραπεί. Η συνεπής στάση των ταξικών συνδικάτων της Ζώνης του Περάματος είναι ο δρόμος ενάντια στο εφοπλιστικό κεφάλαιο και την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική».

Και, μεταξύ άλλων, καταλήγει: «Η απάντησή μας στη δολοφονική πολιτική είναι ο οργανωμένος ανυποχώρητος αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ