Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς από ποιον και γιατί δόθηκε η εντολή παρακολούθησης του συνδικαλιστή Δημήτρη Βασιλειάδη από δυνάμεις της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Επίσης, καλείται ο κ. υπουργός να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής το αποτέλεσμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης για το γεγονός αυτό.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα λάβει η κυβέρνηση, ώστε να εκσυγχρονιστεί το πεπαλαιωμένο δίκτυο της ΔΕΗ στη Θεσσαλονίκη και να γίνουν όλες οι απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με προτεραιότητα στους σημερινούς συμβασιούχους, για την ασφαλή λειτουργία του δικτύου ηλεκτροδότησης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρουν για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φαρσάλων του νομού Λάρισας και αν θα επιμείνουν στην πολιτική λιτότητας απέναντι στον ευαίσθητο αυτό κοινωνικό τομέα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα λάβει άμεσα η κυβέρνηση ώστε να μην παραχωρηθεί η κατασκήνωση της Μεταμόρφωσης για τα παιδιά με αναπηρία στη Μονή Αγίου Διονυσίου του Αγίου Ορους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να καλυφθούν οι ανάγκες στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και αν θα επιμείνει στη μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη πολιτική στο χώρο της Υγείας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής, Γιάννης Ζιώγας, Νίκος Μωραΐτης, Νίκος Καραθανασόπουλος και Σταύρος Σκοπελίτης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι ενέργειες θα κάνει για να προστατέψει το εισόδημα των παραγωγών καλαμποκιού και σιτηρών από την ασυδοσία των εμποροβιομηχάνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ