Τρίτη 10 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ 16ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

To KKE θα εντείνει τις προσπάθειές του για τη συγκρότηση του Αντιμονοπωλιακού Αντιιμπεριαλιστικού Δημοκρατικού Μετώπου πάλης, με στόχο τη Λαϊκή Εξουσία και Λαϊκή Οικονομία, που αποτελούν σήμερα αναγκαιότητα, ρεαλιστική απάντηση στα οξυμένα προβλήματα του λαού, τον άλλο δρόμο φιλολαϊκής ανάπτυξης για την ελληνική κοινωνία.

Το παραπάνω μήνυμα έστειλε, χτες το βράδυ, στους εργαζόμενους, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, παρουσιάζοντας τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο του Κόμματος, που γίνεται στα μέσα του Δεκέμβρη.

Χαρακτηριστικό για το μεγάλο ενδιαφέρον για τις Θέσεις του ΚΚΕ είναι και το γεγονός της μεγάλης παρουσίας - κυριολεκτικά κατακλύστηκε η αίθουσα όπου δινόταν η συνέντευξη - εργαζομένων, εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων και επιμέρους λαϊκών κινημάτων, διανοουμένων και καλλιτεχνών, πολλών παραγόντων της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΚΚΕ. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους έκαναν και παρεμβάσεις, ενώ έγιναν και αρκετές ερωτήσεις δημοσιογράφων και άλλων, στις οποίες απάντησε η Αλ. Παπαρήγα.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κάλεσε τους παρευρισκόμενους και κάθε καλοπροαίρετο άνθρωπο να συμμετάσχει στο διάλογο και τη συζήτηση που άνοιξε το ΚΚΕ με τις Θέσεις για το 16ο Συνέδριο για τα μεγάλα προβλήματα των εργαζομένων και της χώρας. Η συζήτηση και οι τοποθετήσεις που ακολούθησαν την παρουσίαση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα δημοσιευτούν στον αυριανό «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ