Σάββατο 17 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΠΑΜΕ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Καθημερινές πολύμορφες κινητοποιήσεις

Με κάθε τρόπο οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Παλαιστίνης

Ολο και περισσότερο απλώνονται στη χώρα οι πολύμορφες αγωνιστικές πρωτοβουλίες, με τις οποίες το ΠΑΜΕ, ταξικά συνδικάτα, Εργατικά Κέντρα και άλλοι φορείς του μαζικού κινήματος εκφράζουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Η συγκέντρωση υλικού και χρημάτων στην Αθήνα γίνεται στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΜΕ (Εμμανουήλ Μπενάκη 28, τηλ. 210.3301.842), από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Χρήματα συγκεντρώνουν από κοινού και η ΕΕΔΥΕ, η ΟΓΕ και η ΕΕΔΔΑ, στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας.

Στη Θεσσαλονίκη, το ΠΑΜΕ συγκεντρώνει κουβέρτες και φάρμακα στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Σουρή 2, ΔΕΗ Αγ. Δημητρίου) κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη και τις ώρες 2 μ.μ. έως 9 μ.μ. Η ΕΔΥΕΘ, το ΠΑΜΕ και οι Σύλλογοι Γυναικών Θεσσαλονίκης συγκεντρώνουν χρήματα στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας. Στον Πειραιά η συγκέντρωση χρημάτων και φαρμακευτικού υλικού από το ΠΑΜΕ γίνεται στο Εργατικό Κέντρο, ύστερα από επικοινωνία με το τηλέφωνο 6947.027.497. Χρήματα και φαρμακευτικό υλικό συγκεντρώνουν συνδικάτα και φορείς σε δεκάδες ακόμα πόλεις σε όλη τη χώρα.

Οι πολύμορφες κινητοποιήσεις αλληλεγγύης συνεχίζονται:

  • Σήμερα, συγκέντρωση διοργανώνει η Αχτίδα Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΟΘ του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.
  • Επίσης σήμερα, στην Κω, συγκέντρωση στις 11 π.μ., στην πλατεία Ελευθερίας, διοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο και η Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου. Αντίστοιχα, στην Κάλυμνο, σε συγκέντρωση και συναυλία με τοπικά σχήματα καλεί το Συντονιστικό σωματείων του νησιού.
  • Τη Δευτέρα 19/1, η Επιτροπή Ειρήνης Γαλατσίου καλεί σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο.
  • Την Τρίτη 20/1, διοργανώνεται συγκέντρωση στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. Θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Πυθαγόρα. Επίσης, στο Κερατσίνι θα γίνει σύσκεψη συντονισμού φορέων, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ (Ρέπουλη 16).
  • Συγκέντρωση και συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 21/1, στη Λάρισα στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Την ενίσχυση του παλαιστινιακού λαού με 1.000 ευρώ αποφάσισε το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά. Καταγγέλλει τη σφαγή του παλαιστινιακού λαού από τους ιμπεριαλιστές του Ισραήλ με την πλήρη κάλυψη των ΗΠΑ και της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ