Τετάρτη 18 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Καταγγέλλουν το δήμαρχο για αυταρχισμό

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις που είχαν την προηγούμενη βδομάδα είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου Ανω Λιοσίων αν ο δήμαρχος, Ν. Παπαδήμας, συνεχίσει να απαντά με τελεσίγραφα στο αίτημά τους να συζητήσουν τη δημοτική πολιτική που θίγει τα συμφέροντά τους.

Σε πρόσφατη γενική συνέλευση των εργαζομένων στο δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις, καταδικάστηκε η πολιτική του δημάρχου, ο οποίος επιχειρεί να υποβαθμίσει τη λειτουργία και δράση του Σωματείου, ώστε να προχωρήσει χωρίς αντιδράσεις στην ιδιωτικοποίηση του δήμου. Επίσης, καταγγέλθηκε η προσπάθεια διάσπασης των εργαζομένων, με την τοποθέτηση υπαλλήλων των εταιριών του δήμου σε δημοτικές υπηρεσίες. «Καταγγέλλουμε τον δήμαρχο, ο οποίος προσπαθεί να υποτιμήσει τα θεσμοθετημένα και εκλεγμένα από τους εργαζόμενους όργανα, προκειμένου να σπάσει την ενότητα και να προχωρήσει σε αυταρχικές επιλογές», τονίζεται σε ανακοίνωση της γενικής συνέλευσης.

Στην ίδια συνέλευση, οι εργαζόμενοι απαίτησαν από τον δήμαρχο να συναντηθεί μαζί τους μέχρι και σήμερα Τετάρτη και όχι να στέλνει τελεσίγραφα, όπως έκανε στη διάρκεια της συνέλευσης. Συγκεκριμένα, τη μέρα της συνέλευσης, κι ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονταν ακόμα σε κινητοποιήσεις, ο Ν. Παπαδήμας, έστειλε μέσω αντιπροσώπου τελεσίγραφο στους εργαζόμενους να επιστρέψουν στις δουλιές τους, αλλιώς θα υποστούν τις συνέπειες. Με το ίδιο τελεσίγραφο, ο δήμαρχος απείλησε πως θα επανεξετάσει τα δάνεια που έχουν πάρει εργαζόμενοι από τις εταιρίες του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ