Τετάρτη 28 Γενάρη 2009 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΤΕ
Ηλεκτρονική εξόφληση λογαριασμών

Τη δυνατότητα να εξοφλούν ηλεκτρονικά το λογαριασμό τους, προσφέρει στους συνδρομητές του ο ΟΤΕ, μέσω της νέας υπηρεσίας «My e-Bill», η οποία διατίθεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.oteshop.gr.

Με τη νέα δωρεάν υπηρεσία, οι συνδρομητές του ΟΤΕ μπορούν να εξοφλούν το λογαριασμό τους με τη χρήση πιστωτικής κάρτας 24ωρες το 24ωρο, 7 μέρες τη βδομάδα, απ' όπου κι αν βρίσκονται, ακόμα και στο εξωτερικό. Επίσης, μπορούν να βλέπουν την πλήρη ανάλυση του τηλεφωνικού τους λογαριασμού, καθώς και στατιστικά στοιχεία για τις κλήσεις τους (π.χ. διάρκεια ανά προορισμό, ημέρες μέγιστης/ελάχιστης κίνησης, αριθμούς που καλούνται συχνότερα κλπ.) και να εξάγουν τα δεδομένα σε επεξεργάσιμη μορφή (αρχείο excel, txt ή xml).

Η εγγραφή στην υπηρεσία γίνεται δωρεάν, ενώ για μεγαλύτερη ασφάλεια οι συνδρομητές μπορούν να απευθύνονται σε οποιοδήποτε κατάστημα OTESHOP, όπου θα παραλαμβάνουν προσωπικό κωδικό και, στη συνέχεια, ενεργοποιούν την ηλεκτρονική υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας www.oteshop.gr/myebill.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ