Τετάρτη 4 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μπάμπης Χαραλάμπους, ΕΡΩΤΑ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την αντιμετώπιση της υπολειτουργίας των ΕΛΤΑ στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα και αντιδράσεις στην πλειοψηφία των κατοίκων της Λευκίμμης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα λάβει για να καλυφθεί το έλλειμμα και να δοθούν οι πιστώσεις που ζητούνται, ώστε να συνεχίσει το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας την απρόσκοπτη λειτουργία του.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να λάβουν, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απαραίτητη χρηματοδότηση για τη στέγαση των αρχαιολογικών ευρημάτων της Μικρής Δοξιπάρας Εβρου.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, Κώστας Αλυσανδράκης και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα προτίθεται να πάρει ούτως ώστε να εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 27 του Κώδικα ΦΠΑ (ν. 2859/2000) για ειδικές απαλλαγές από το ΦΠΑ, σε πλοιάρια, ταχύπλοα, λέμβους, καΐκια κλπ. τα οποία πραγματοποιούν πράξεις για σκοπούς αναψυχής ή αθλητισμού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ