Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήριες επιστολές στην Αλ. Παπαρήγα

Από τον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή και τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού

Συγχαρητήριες επιστολές προς την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, για την επανεκλογή της στη θέση της Γενικής Γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, έστειλαν ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και ο ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού.

Ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στην επιστολή του σημειώνει:

«Παρακαλώ δεχτείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επανεκλογή σας ως Γενικής Γραμματέως της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος. Με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσετε να επιτελείτε τα καθήκοντα του θεσμικού σας ρόλου με δέσμευση στις αρχές σας, σας εύχομαι υγεία και καλή δύναμη. Στο μέτρο που επιτρέπουν οι ιδεολογικές και πολιτικές μας διαφορές, αλλά και στο βαθμό που υπαγορεύει η σημερινή κρίσιμη για τον τόπο διεθνής συγκυρία, προσβλέπω στη συνεργασία σας για τον περιορισμό των επιπτώσεων της κρίσης στη χώρα και την κοινωνία».

Εξάλλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΑΚΕΛ, στη συγχαρητήρια επιστολή του ΓΓ της ΚΕ του ΑΚΕΛ Αντρου Κυπριανού προς την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για την επανεκλογή της, μεταξύ άλλων, αναφέρεται:

«Το ΚΚΕ έχει σφραγίσει ανεξίτηλα τη νεότερη ιστορία του ελληνισμού. Εχει πρωτοστατήσει στους αγώνες για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και σοσιαλισμό. Εκφράζουμε την πεποίθηση ότι οι αγώνες και οι θυσίες των Ελλήνων κομμουνιστών θα εγκαινιάσουν μια καινούρια σελίδα για τον ελληνικό λαό, για την ειρήνη, την κοινωνική πρόοδο και το σοσιαλισμό. Σ' αυτούς τους αγώνες εύχομαι κάθε επιτυχία και διαβεβαιώνω την υποστήριξη για συμπαράσταση του ΑΚΕΛ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ