Τετάρτη 25 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Καυτά» ερωτήματα

Ερωτηματικά γεμάτα μυστήριο.

Στο χιτσκοκικό σχόλιό του ο Γ. ΚΑΡ. της «Ελευθεροτυπίας» βάζει «καυτά» ερωτήματα: «Ποιοι είναι αυτοί που ψήφισαν την Παπαρήγα; Αγνωστο», «Πόσες ψήφους πήρε η Παπαρήγα; Κι αυτό άγνωστο», «Πόσοι ψήφισαν το κείμενο για την "αποκατάσταση" του Ιωσήφ Στάλιν; Αυτό κι αν είναι άγνωστο».

Βαθύ σκοτάδι μέσα στο οποίο η «Ελευθεροτυπία» δεν μπορεί να δει τίποτα. Βέβαια, η εφημερίδα δε διευκρινίζει αν θέλει να μάθει μόνο τον αριθμό και τα ονόματα ή αν θα ήταν σκόπιμο να δοθεί και κατάλογος διευθύνσεων των συνέδρων.

Επειδή πάντως δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δίψα για πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στο ΚΚΕ, καλά θα κάνουν να διαβάζουν καθημερινά «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ».

Θα μάθουν χρήσιμα πράγματα για τη δράση του Κόμματος, την πολιτική του πρόταση και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει και «αγγίζει» όλο και περισσότερο πλατιά λαϊκά στρώματα.

Δεν περιμένουμε βέβαια να προβάλλει τέτοια θέματα η συγκεκριμένη εφημερίδα, αφού ως γνωστόν, όποτε ακούει ή βλέπει οτιδήποτε έχει σχέση με το ΚΚΕ βγάζει σπυριά και χολή...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ