Σάββατο 28 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η κρίση αποκαλύπτει

Με άδεια χέρια έφυγε χτες η ΓΣΕΒΕΕ από τη συνάντησή της με τον υπουργό Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου. Αν και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δ. Ασημακόπουλος επιδίωξε αργότερα με τις δηλώσεις του να καλλιεργήσει ελπίδες ότι ορισμένα από τα αιτήματα που κατατέθηκαν βρίσκονται υπό εξέταση.

Ακόμη και έτσι να ήταν, η ...εξέταση είναι τσάμπα. Τα μέτρα είναι που απαιτούν συγκεκριμένους πόρους. Κι αυτοί δεν περισσεύουν, είναι χρωστούμενοι στο μεγάλο κεφάλαιο.

Βεβαίως, η ΓΣΕΒΕΕ, με ευθύνη της πλειοψηφίας της διοίκησής της, πήγε στη συνάντηση με βασικό αίτημα «μια οργανωμένη διαβούλευση» για τη σύνταξη «ενός ολοκληρωμένου σχεδίου» για τις «μικρομεσαίες» επιχειρήσεις.

Δηλαδή; Να συζητήσουν πάλι με όρους «κοινωνικού διαλόγου»; Και τι να συζητήσουν, την πρόταση που έκανε για «επανεξέταση του φορολογικού καθεστώτος»;

Τέλειωσαν τα ψέματα και για τις ηγεσίες της πλειοψηφίας στη ΓΣΕΒΕΕ. Η κρίση «ξεγυμνώνει». Η θα αγωνιστείς για τα συμφέροντά σου, ή θα συζητάς και θα συζητάς. Αν θέλουν αποτελέσματα, ας καλέσουν τους μικρούς ΕΒΕ στις συγκεντρώσεις στις 17 του Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ