Παρασκευή 6 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Συνεστίαση στο πλαίσιο του γιορτασμού των 90χρονων του Κόμματος διοργανώνει η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ, αύριο, Σάββατο 7 Μάρτη στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Ο Λευτέρης» στην παραλία Νέων Φλογητών.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πεύκης του ΚΚΕ διοργανώνει, την Κυριακή 8 Μάρτη, στις 11 ώρα, εκδήλωση για τα προβλήματα του Ηλιακού χωριού Πεύκης. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Κατοίκων Ηλιακού χωριού Πεύκης (Πλατεία Γκαίτε).

-- Εκδήλωση για την κτηνοτροφία με θέμα «Προβλήματα και προοπτικές» πραγματοποιεί η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Νίκο Μωραΐτη την Κυριακή 8 Μάρτη και ώρα 11.30 π.μ. στο Μοναστηράκι στο καφενείο «Αποστόλη Φουρλή»

-- Εκδήλωση για τα 66 χρόνια από την ίδρυση της θρυλικής ΕΠΟΝ διοργανώνουν οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και η ΠΕΑΕΑ Θεσσαλονίκης την Κυριακή 8 Μάρτη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. με πορεία από την πλατεία Αριστοτέλους προς το μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στη νέα Παραλία, όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε συνεστίαση που θα γίνει το Σάββατο 14 Μάρτη, στις 9 το βράδυ, στην κοσμική ταβέρνα «Η Αρχόντισσα» στα Λέικα Καλαμάτας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ