Τετάρτη 11 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
Γονείς ξυλοκόπησαν παιδιά μεταναστών!

«Απροκάλυπτη και φασιστοειδή επίθεση γονιών εναντίον μαθητών - παιδιών οικονομικών μεταναστών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Στεφάνου», καταγγέλλει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ανατολικής Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ».

Το περιστατικό έγινε στις 6 του περασμένου Φλεβάρη όταν, σύμφωνα και με αναφορά του Συλλόγου Δασκάλων του σχολείου, γονείς μαθητή εισέβαλαν στο σχολείο, ξυλοκόπησαν παιδιά και εξαπέλυσαν επίθεση με απειλές και βρισιές στους εκπαιδευτικούς που αντέδρασαν. Μάλιστα, οι γονείς αφού έληξαν τα πρωινά γεγονότα επανήλθαν το μεσημέρι μαζί με «φίλη» τους που υποστήριξε ότι είναι αστυνομικός και απαίτησαν από τη διευθύντρια να τους δώσουν προσωπικά στοιχεία μαθητών!

Αποτέλεσμα σύσσωμος ο σύλλογος των δασκάλων να έχει καταθέσει μήνυση κατά των γονιών που βιαιοπράγησαν, ενώ το γεγονός κατήγγειλε και ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου. Συμπαράσταση στη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς εξέφρασαν, σε επίσκεψή τους την περασμένη βδομάδα στο σχολείο, ο Κ. Παλωματάς μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και ο Θανάσης Ευθυμίου πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ». Στη σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος καλεί τον κόσμο να αντισταθεί και να καταδικάσει το κλίμα ρατσισμού και ξενοφοβίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ