Τετάρτη 11 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
Κάλεσμα συστράτευσης για το 19ο Δημοτικό σχολείο

Κάλεσμα στο λαό της Κοκκινιάς να δώσει δυναμικό «παρών» την Τρίτη 17 Μάρτη στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά, όπου εκδικάζεται η αίτηση ακύρωσης, που έχει υποβάλει ο Στ. Λογοθέτης, της ανέγερσης του 19ου Δημοτικού σχολείου, απευθύνει η δημοτική αρχή Νίκαιας.

«Η επίθεση οικονομικών και άλλων συμφερόντων ενάντια στις προσπάθειές μας για την ανέγερση του νέου διδακτηρίου του 19ου Δημοτικού σχολείου - τονίζεται σε ανακοίνωση - βρίσκεται σε εξέλιξη και κορύφωση, σημειώνοντας πως η βάρδια, τα πληθωρικά τμήματα, η ανάγκη για 25 νέες αίθουσες, οι πολύχρονοι αγώνες της Δημοτικής Αρχής και όλων των ενδιαφερομένων, η προσμονή των κατοίκων της γύρω περιοχής για αναβάθμισή της, αφήνουν παγερά αδιάφορα τα συμφέροντα αυτά». Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο θα γίνει ακριβώς εκεί που και ο ίδιος ο Στ. Λογοθέτης είχε ορίσει όταν ήταν δήμαρχος Νίκαιας.

«Ο άλλοτε υπηρέτης των λαϊκών αναγκών» - σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Δημοκρατική Ενότητα» - «τα ξέχασε όλα και μεταβλήθηκε σε απροκάλυπτο συνοδοιπόρο των μεγάλων συμφερόντων», σημειώνοντας πως τα εμπόδια που βάζει στην έναρξη υλοποίησης του έργου προκαλεί οργή και αγανάκτηση στο λαό της πόλης, καθώς βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες του και τους αγώνες του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ