Σάββατο 28 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΚΕ - ΕΚ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Κρύβει τα στοιχεία του συνεδρίου

Οργιο νοθείας στις εργασίες που θα γίνουν αύριο

Τις μεθοδεύσεις αλλοίωσης των πραγματικών συσχετισμών δύναμης ενόψει του αυριανού Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας συνεχίζει η ΠΑΣΚΕ, με στόχο το χτύπημα των ταξικών δυνάμεων, τη διατήρηση της πλειοψηφίας στη διοίκηση και την «παραγωγή» αντιπροσώπων στη ΓΣΕΕ.

Με νέα ανακοίνωσή της η Γραμματεία Καρδίτσας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει ότι από τις 19 Μάρτη που έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων, με ευθύνη της ΠΑΣΚΕ και του προέδρου του ΕΚ «δεν έχει ανακοινωθεί κανένα στοιχείο, ούτε ποια ψηφοδέλτια κατατέθηκαν, ούτε ποιοι έχουν καταθέσει υποψηφιότητα, ούτε πόσοι και ποιοι είναι οι αντιπρόσωποι που θα ψηφίσουν την Κυριακή για διοίκηση και αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ». Μάλιστα, προχτές, τα μέλη της διοίκησης που πρόσκεινται στη ΔΑΣ επισκέφτηκαν για πολλοστή φορά, μετά από ραντεβού, το Εργατικό Κέντρο για να πάρουν στοιχεία και αρνήθηκαν να τους δώσουν οτιδήποτε.

Το ΠΑΜΕ τονίζει για την ΠΑΣΚΕ: «Προφανώς θέλει να κρύψει τις βρομιές και τις πλαστογραφίες που έχει κάνει όλο το προηγούμενο διάστημα στα υπαρκτά και ανύπαρκτα σωματεία σφραγίδες που έχει στημένα». Ταυτόχρονα, καταγγέλλει ότι η ΠΑΣΚΕ, ακόμα και μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των υποψηφιοτήτων, «στήνει» εκλογές και βγάζει αντιπροσώπους για να στηρίξει τις αντιλαϊκές - αντεργατικές επιλογές της ΓΣΕΕ, της ΠΑΣΚΕ και του ΠΑΣΟΚ, που σε συμφωνία με την κυβέρνηση της ΝΔ και τους βιομηχάνους προωθεί το κεφάλαιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ