Σάββατο 28 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΒΕ - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ
Στην αντεπίθεση μαζί με το ΠΑΜΕ

Κάλεσμα συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος στις 2 του Απρίλη

Να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράταξή τους με τους εργαζόμενους που απεργούν πανελλαδικά την Πέμπτη 2 του Απρίλη 2009 καλεί η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ - Αυτοκινητιστών τις Ομοσπονδίες, τα Σωματεία, όλους τους συναδέλφους. Η Συντονιστική καλεί σε συμμετοχή σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις και στην Αθήνα στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια. Τονίζει ότι «απέναντι στην επίθεση μονοπωλίων, κυβέρνησης, ΕΕ και των κομμάτων του "ευρωμονόδρομου" οργανώνουμε τη δική μας Αντεπίθεση. Συμπαρατασσόμαστε με το αγωνιστικό κίνημα των εργαζομένων, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο».

Στο κάλεσμά της επισημαίνει: «Αγωνιζόμαστε μαζί με τους εργαζόμενους γιατί έχουμε κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και την πολιτική που χειροτερεύει τη θέση μας (...). Δε δεχόμαστε να πληρώσουμε τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που δημιούργησαν με τη φιλομονοπωλιακή τους πολιτική οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Η Συντονιστική καταγγέλλει επίσης «τη στάση των συμβιβασμένων ηγεσιών της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ που αρνήθηκαν κατηγορηματικά ακόμα και να συζητήσουν την πρόταση των εκπροσώπων των αγωνιστικών δυνάμεων για κινητοποίηση των ΕΒΕ την ίδια μέρα με τους εργαζόμενους».

Επίσης, με την επισήμανση ότι «οι εργαζόμενοι αποτελούν τους φυσικούς συμμάχους μας γιατί είμαστε θύματα της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής», η διοίκηση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Θεσπρωτίας, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας, καλεί τους αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ να πάρουν μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση, την Πέμπτη 2 του Απρίλη στις 9.30 το πρωί στον Πεζόδρομο (ΟΤΕ) της Ηγουμενίτσας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ