Τετάρτη 15 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να λάβουν άμεσα οι κτηνοτρόφοι του Ν. Λάρισας τις οφειλόμενες εξισωτικές αποζημιώσεις. Χρειάζεται πολιτική απόφαση και όχι με διάφορες δικαιολογίες παράταση του όλου προβλήματος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Γιώργος Μαρίνος, Εύα Μελά και Σταύρος Σκοπελίτης ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν η κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει άμεσα σε έργα κατασκευής προστατευτικού λιμενοβραχίονα, εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης, αλλαγής του προσανατολισμού των προβλητών και δημιουργίας ολοκληρωμένων θέσεων πρυμνοπλαγιοδέτησης, ώστε το λιμάνι της Ραφήνας να γίνει ασφαλές για τα πλοία και εξυπηρετικό για το επιβατικό κοινό.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Μαυρίκος, Γιάννης Γκιόκας, Αχιλλέας Κανταρτζής και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα πρόκειται να πάρει η κυβέρνηση για να μην κλείσουν τα υποκαταστήματα της «Εθνικής Ασφαλιστικής», να μην πουληθεί η εταιρεία, να εξασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς ποιο στόχο εξυπηρετεί η δημιουργία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) στην «Επιστήμη του διαδικτύου» στη Βέροια, τη στιγμή που το ίδιο το αντικείμενο και η διάρκειά τους δείχνουν το στενό ορίζοντά του, ποια είναι τα αντικειμενικά επιστημονικά δεδομένα που εξυπηρετούνται με τη δημιουργία του εν λόγω ΠΜΣ, αν θα πληρώνουν οι φοιτητές σε αυτό το ΠΜΣ, καθώς και με ποιους όρους και με ποια αντιμισθία θα πληρώνεται το ΔΕΠ στο εν λόγω ΠΜΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ