Σάββατο 25 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καλά κρατούν τα κούφια λόγια

«Στα Δωδεκάνησα υλοποιούμε ένα ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης των Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας. Η πολιτεία δεν θα μένει απαθής απέναντι σε κάθε τι που έχει να κάνει με την ανάπτυξη και την πρόοδο των ακριτικών μας νησιών και άλλων περιοχών της πατρίδας μας. Η στρατηγική μας θέλει να αναπτύσσονται σε ολόκληρη την Ελλάδα τούτη την ώρα, περίπου 75 περιφερειακά ιατρεία και Κέντρα Υγείας, ενώ στα μεγάλα αστικά Κέντρα ξεπηδούνε τα πρώτα Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου».

Τα παραπάνω δήλωσε προχτές ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος στα εγκαίνια του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου των Λειψών. Εκεί πήγε ο υπουργός Υγείας προερχόμενος απ' τη Ρόδο, όπου την ίδια μέρα εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Και τα λέει αυτά ο υπουργός Υγείας, όταν η λίστα αναμονής για χειρουργεία στο νοσοκομείο της Ρόδου φτάνει πια μέχρι τον ...ανδριάντα που αποκάλυψε ο υπουργός. Το νοσοκομείο γονάτισε λόγω των ελλείψεων προσωπικού, δεν λειτουργούν τρεις απ' τις πέντε χειρουργικές αίθουσες και 700 άρρωστοι περιμένουν στη σειρά για χειρουργεία. Ακόμα κι ο Εισαγγελέας Ρόδου παράγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης γι' αυτό το χάλι. Κατά τ' άλλα «η υπόθεση της Υγείας στη χώρα μας, παρά τα όσα γράφονται και ακούγονται, καλά κρατεί και καλό δρόμο ακολουθεί», όπως δήλωνε απτόητος και συνάμα προκλητικός, ο υπουργός Υγείας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ