Τρίτη 12 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δυναμώνει η αλληλεγγύη

Ταξικές Ομοσπονδίες και συνδικάτα συνεισφέρουν και οικονομικά στο δίκαιο αγώνα

Την αλληλεγγύη τους στον πολυήμερο σκληρό αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Παπουτσάνης», εκδηλώνουν έμπρακτα οι ταξικές Ομοσπονδίες και τα σωματεία, συνεισφέροντας και οικονομικά στον δίκαιο αγώνα.

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας πρόσφερε 200 ευρώ οικονομική ενίσχυση. Σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι οι εργαζόμενοι του «Παπουτσάνη» επιβεβαιώνουν «στην πράξη ότι μόνο με την ταξική ενότητα, με συσπείρωση στο σωματείο, με εμπιστοσύνη στην οργανωμένη πάλη, τις δικές τους δυνάμεις και με τη στήριξη και αλληλεγγύη του ταξικού εργατικού κινήματος μπορούν οι εργαζόμενοι να σπάνε το όργιο τρομοκρατίας, τους μηχανισμούς απεργοσπασίας, μπορούν να δίνουν σκληρούς μακροχρόνιους αγώνες, μπορούν να έχουν αποτελέσματα στον αγώνα τους».

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο χαιρετίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον «Παπουτσάνη» και ως ελάχιστη συμβολή πρόσφερε το ποσό των 200 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση. Την αμέριστη συμπαράσταση στον περήφανο και δίκαιο αγώνα εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων Καζίνου - Ξενοδοχείου και Τελεφερίκ Πάρνηθας και προσφέρει και 150 ευρώ οικονομική ενίσχυση στο σωματείο. Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και προσφέρει το ποσό των 150 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση.

Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας διοργανώνει σήμερα στις 7 το απόγευμα συγκέντρωση στην πλατεία Αγοράς και στη συνέχεια πικετοφορία στους δρόμους της Χαλκίδας σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγωνιζόμενους εργάτες του «Παπουτσάνη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ