Τρίτη 17 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΔΙΕΘΝΗ
ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Ο Μπράουν υπερασπιζόμενος τον πόλεμο

ΛΟΝΔΙΝΟ.--

Η «Αλ Κάιντα» είναι η σημαντικότερη απειλή για τη Βρετανία κατά το Βρετανό πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν, συνεπώς βάσει ενός κατασκευασμένου εχθρού... δικαιολογείται απολύτως η στρατιωτική δράση της Βρετανίας στο Αφγανιστάν.

«Υπερασπίζομαι σθεναρά τη δράση μας σε Αφγανιστάν και Πακιστάν, διότι η "Αλ Κάιντα" αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη απειλή για την εθνική μας ασφάλεια - και για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών στη Βρετανία» δήλωσε ο Γκόρντον Μπράουν κατά την καθιερωμένη ετήσια δεξίωσή του και εντείνοντας τις προσπάθειες προσεταιρισμού της κοινής γνώμης στο θέμα της βρετανικής αποστολής στο Αφγανιστάν, καθώς η οργή συνεχώς μεγαλώνει και σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση το 71% των Βρετανών επιθυμεί την επιστροφή των στρατιωτών μέσα στο επόμενο έτος.

Επίσης, στη σύλληψη πέντε «υπόπτων» προχώρησαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι ύποπτοι συνελήφθησαν στα σπίτια τους, στα οποία πραγματοποιούνται έρευνες, σε Μάντσεστερ και Μπόλτον, βάσει του βρετανικού Αντιτρομοκρατικού Νόμου 2000.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ