Σάββατο 28 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Με αποφασιστικά βήματα από την πρώτη ώρα

Την Τρίτη 1η του Δεκέμβρη ξεκινάει και τυπικά η μάχη για την υπερκάλυψη των πλάνων

Τρεις μόλις μέρες απομένουν μέχρι την Τρίτη 1η του Δεκέμβρη οπότε και ξεκινά επίσημα η Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ για τους μήνες Δεκέμβρη - Γενάρη. Ολοκληρώνοντας τις προετοιμασίες, οι Κομματικές Οργανώσεις ετοιμάζονται από την πρώτη κιόλας μέρα να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα στην υπερκάλυψη των πλάνων, κατακτώντας το 25% του πανελλαδικού πλάνου που έχει η ΚΕ του ΚΚΕ. Μιλώντας στον «Ρ» ο Τάκης Λιατίφης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, υπεύθυνος για τα οικονομικά, σημειώνει σχετικά με την Οικονομική Εξόρμηση:

«Η συζήτηση στα καθοδηγητικά όργανα του Κόμματος και στις ΚΟΒ της περιοχής για την Οικονομική Εξόρμηση έγινε έγκαιρα και παίρνοντας υπόψη τις δυνατότητες, προχωρήσαμε σε αντικειμενικό καταμερισμό του πλάνου των ΚΟ. Στις συνεδριάσεις έγινε ουσιαστική συζήτηση. Λαμβάνοντας υπόψη τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν σε προηγούμενες Οικονομικές Εξορμήσεις και τις οποίες μπορούμε ν' αντιμετωπίσουμε, καθώς και τις δυνατότητες που ξανοίγονται μπροστά μας για θετικά αποτελέσματα, βάζουμε ανεβασμένα οικονομικά πλάνα στα στελέχη και στα μέλη μας.

Στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές η ΚΟ Θεσσαλίας του ΚΚΕ ήρθε σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους, στην πόλη και στο χωριό, μέσα από τις κομματικές συσκέψεις, τις συγκεντρώσεις, τις περιοδείες και τις άλλες δραστηριότητες. Πρέπει να αξιοποιήσουμε και την εμπειρία και το κύρος του Κόμματος. Αποφασιστικό ρόλο σ' αυτή την κατεύθυνση μπορούν να έχουν οι οπαδοί, οι φίλοι που μας στήριξαν και μας βοήθησαν στις εκλογές. Είμαστε πεπεισμένοι ότι βάσει του σχεδιασμού των Οργάνων και των ΚΟΒ την πρώτη μέρα θα καλύψουμε το 25%.

Η επίθεση που γίνεται στο Κόμμα μας θα συνεχιστεί. Ουσιαστικά επιδιώκουν να μειώσουν τη διάθεση προσφοράς πλατύτερων ανθρώπων προς το Κόμμα. Η δράση για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης, για την υπερκάλυψη των πλάνων που έβαλαν οι Κομματικές Οργανώσεις, θα είναι ουσιαστική πολιτική απάντηση στη συκοφαντική επίθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ