Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ματαίωσε απεργοσπαστικούς σχεδιασμούς

Τους απεργοσπαστικούς σχεδιασμούς της διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδας ματαίωσε η παρέμβαση του κλαδικού Σωματείου Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Συστήματος και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής.

Οπως αναφέρει το Σωματείο σε ανακοίνωσή του, η Τράπεζα της Ελλάδας επιχείρησε «να αποτρέψει τη συμμετοχή στην απεργία της 10/2/2010, με διάφορα νομικά τερτίπια, σπέρνοντας σύγχυση στους εργαζόμενους, αφού προσπαθεί χωρίς να έχει δικαίωμα να μετατρέψει την απεργία της 17/12/2009 σε ...κανονική άδεια». Το Σωματείο, αντιδρώντας άμεσα, συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης, κατήγγειλε τις μεθοδεύσεις της και απαίτησε να σταματήσει αυτή η προσπάθεια, όπως και έγινε.

Στην ίδια ανακοίνωση το Σωματείο τονίζει ότι «κανένας φόβος και καμιά απειλή δε θα κάμψουν το δικαίωμα των εργαζομένων να παλεύουν για τα δικαιώματά τους» και καλεί τους εργαζόμενους της Τράπεζας της Ελλάδας να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή κινητοποίηση στις 10/2 που προκήρυξαν δεκάδες Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες, εκατοντάδες σωματεία και το Κλαδικό Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού Κλάδου, κόντρα στην εφαρμογή των σκληρών αντιλαϊκών κυβερνητικών μέτρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ