Πέμπτη 4 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Στο δρόμο εκατοντάδες συμβασιούχοι

Καταγγελία της «Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας Εργαζομένων»

Τις απολύσεις εκατοντάδων εργαζομένων με ελαστικές μορφές εργασίας από τη δημοτική αρχή (ΝΔ) του Δήμου Αμαρουσίου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η «Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων», συνδικαλιστική παράταξη στο Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου.

Η παράταξη αναφέρει ότι οι απολύσεις έχουν ξεκινήσει από την περασμένη βδομάδα και αφορούν σε συμβασιούχους ορισμένου χρόνου και έργου. Την ίδια στιγμή η δημοτική αρχή ετοιμάζεται να προσλάβει συμβασιούχους μερικής απασχόλησης. Οι πολιτικές αυτές, σημειώνει η «Ενωτική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων» εντάσσονται στο πλαίσιο των γενικότερων αναδιαρθρώσεων της ΕΕ και τις οποίες έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τη στήριξη της ΝΔ και την αγαστή συνεργασία της ΚΕΔΚΕ. Ευθύνες έχουν και οι συμβιβασμένες πλειοψηφίες σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ γιατί στηρίζουν τις ελαστικές μορφές εργασίας.

Η «Ενωτική Συνεργασία» καλεί τους εργαζόμενους να συνταχθούν με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και να διεκδικήσουν άμεση επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων, κλείσιμο της δημοτικής επιχείρησης και του Οργανισμού με ταυτόχρονη μεταφορά όλων των εργαζομένων στο Δήμο και άλλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ