Τετάρτη 3 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε συναγερμό καλεί και η ΠΑΣΥ

Σε άμεση κινητοποίηση και μαζική συμμετοχή στα αυριανά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, καλεί τη μικρομεσαία αγροτιά η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ). Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η πάλη της φτωχής αγροτιάς ενάντια στις πολιτικές της ΕΕ και της κυβέρνησης συνεχίζεται. Ο αγωνιστικός παλμός από τα μπλόκα έχει μεταφερθεί στις πόλεις, στο δρόμο του αγώνα μαζί με τους εργατοϋπαλλήλους και αυτοαπασχολούμενους, όλοι μαζί. Μόνο το δυνάμωμα της κοινωνικής συμμαχίας μπορεί να παρεμποδίσει τα ακόμη χειρότερα μέτρα, που έρχονται να επιβάλουν κυβέρνηση, ΕΕ, αστικά κόμματα.

Καμιά ανοχή, καμιά συναίνεση στο στόχο της ΕΕ και των κυβερνήσεων, για τη συγκέντρωση της γης και παραγωγής στους μεγαλοαγρότες από την καταστροφή των φτωχών αγροτών. Καμιά ανοχή για να έχουν προνόμια και κέρδη οι εμποροβιομήχανοι, τραπεζίτες, εφοπλιστές και να φτωχαίνουν η αγροτιά, η εργατιά, οι αυτοαπασχολούμενοι.

Παλλαϊκός ξεσηκωμός είναι ο μονόδρομος για το δίκιο μας. Ολοι στους δρόμους. Καλούμε να πάρουν πρωτοβουλίες με περιοδείες, ανακοινώσεις όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι, οι ομοσπονδίες, τα αγωνιστικά μπλόκα από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις, οι γραμματείες και επιτροπές της ΠΑΣΥ σε όλη την Ελλάδα και να συμμετέχουν μαζικά, αγωνιστικά στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ